ФОЛКЛОРНИ ПАКЕТИТеатрални тренингиСВАТБЕНИ ТЪРЖЕСТВАЙога и жизнерадост

Практика за тялото в Metasense

20 Ноември 2018 г.

Защо практика за тялото?

Днес често се случва да общуваме по изкуствен начин, защото забравяме да слушаме тялото си. Ако всеки човек работеше правилно с тялото и гласа си, неразбирателствата в живота ни биха били сведени до минимум. 
Това, което най-много ме мотивира да вървя към себеопознание е да открия потенциала, който вярвах, че е в мен и просто чака да бъде намерен. Дълго време изпитвах страх да пея, защото някой някога ми каза, че пея фалшиво и аз тогава повярвах. Заедно с това твърдение се срина и вътрешния ми детски свят. Днес наново откривам колко хубаво е да пребивавам в тялото си и да отпускам този глас, който имам. 
Тази практика е точно за това - да ни позволи да развием личните си търсения и да се отпуснем в работата с гласа и тялото. Имаме възможност да открием вътрешния Дар и да го споделим с другите. 
Затова смело те каня на този празник, в който ще работим с енергия, ще пеем мантри, ще се потапяме във вълшебни упражнения.
Чрез “Азбука на тялото” ще усетим лекотата и ефирността в общуването. Едва тогава ще видим какви са новите възможности и усещането да бъдем тук и сега.
Очаквам Ви да Опознаваме нови пространства!

Тази събота 24.11.2016г. 
 13:00 - 15:00 ч

Място : Metasense Yoga & Relax Area , Sofia